Miért esik nehezemre ha le kell nyelnem egy gyógyszert?
Figyelt kérdés
Régebben volt, hogy az orvos kapszulát írt fel, amelyet egy hétig kellett szednem, az az egy hét volt a rémálom! Olyan nehezen mentek le a kapszulák, sokszor megakadt és elkezdtem öklendezni. Hiába készülök rá a gyógyszer lenyelésére,mindig nehezen megy le. És ez nem csak a nagyon gyógyszereknél van így. Egy C vitamint is nehezemre esik lenyelni, volt hogy azt is másodjára vagy harmadjára sikerült,mert megakadt. Mi a baj velem? Miért tudom ilyen nehezen lenyelni a gyógyszereket? ill. miért félek tőlük ennyire?:( Valaki adjon tanácsot, hogy mit lehetne ez ellen tenni. Köszönöm!!2012. júl. 28. 13:31
1/4 anonim válasza:
Próbáld meg egy pohár vízzel. ;)
2/4 A kérdező kommentje:
Mert szerinted mivel szoktam? Természetesen bő folyadékkal...De így sem jó!
2012. júl. 28. 14:25
4/4 anonim válasza:
Én sem tudom lenyelni a gyógyszert, egyszerűen szétvágom kicsi darabokra, vagy nagyon sok vízzel és nagy korttyal veszem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!