Mi történik a párbeszéd közben? NÉMET!
2012. júl. 28. 09:52
1/5 anonim válasza:
Gondolom valami telefonos müsor, es a csavo rossz szamot tarcsazott, abbol adodnak problemak. A nö azt hiszi, egy ismeröse szorakozik vele. :D
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, szerintem ennél konkrétabb, ezért érdekelne.
2012. júl. 30. 21:27
3/5 A kérdező kommentje:
Egyébként hihetetlen, hogy senki nincs, aki meg tudja nekem mondani :((( De ezzel nem téged bántalak, mindenki másban jó, én angoltanár vagyok, de látod, németül még ennyire sem beszélek. De hogy senki más sem mondja el nekem.... :)
2012. júl. 30. 21:29
4/5 anonim válasza:
-Hallo?
-Ja, hallo?
-Kivel beszelek?
_... (Nem ertem a nevet.)
-Akkor maga nem Frau Schüler?
-Nee...
-Oh..
-... Carsten, te vagy az?
- (nagy nevetes)
-Nem, en nem a Carsten vagyok. En Günter vagyok. Jo leszek en is?
-Na ide hallgass...
-Most akkor hol is kötöttem ki?
- ... (Megint a nev.) Most akkor ez az igaz Günter Jauch, vagy ez csak atb@szas?
-Nem, nem, en vagyok az, de en egy Elizabeth-et keresek. Maga Elizabeth?
-Ööö, nem, nem igazan...
-Akkor kivanok Önnek minden jot, esetleg összefuthatunk egy kavera, veletlenül rossz szamot tarcsaztam, en valaki mast keresek.
-Komolyan? Oke, minden oke.
-Ja, neha elöfordul, elnezest.
Amugy a poen abban lehet, hogy miröl szol a müsort, vagy hogy miert akart azzal a növel beszelni.
(Elsö voltam. :))
5/5 A kérdező kommentje:
Jaaaaaaj, KÖSZÖNÖM!!! Végre. :) És így már oké. :)
2012. júl. 31. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!