Hilton M. Products Ltd. Juhos béla dolgozo megbizásával keres dolgozokat ebbe a gyárba. Vajon valos avagy átverés?
A vállalat Észak Írországba található:
Hilton M. Products Ltd
Unit 21a
Kilroot Park
CARRICKFERGUS
BT38 7PR (MAP)
County Antrim
Nemrég kaptam ennek a cégnek az alkalmazottjátol juhos bélátol egy e-mailt, hogy kimehetek dolgozni ebbe a gyárba nyelvtudás nélkül elég jo fizuért.... vajon valodi-e???? A munkás akit a fönöke megkeresett az juhos béla, s neki kellene 20-24 munkást szereznie.. az utazás augusztus 12.-én lenne... 80 eurot kell fizetni ha amellett döntök, hogy ők vegyenek repülőjegyet... ez azért kell ha nem mennék az átirási ktg... de erre nincs szükség ha én veszem a jegyet...
De amikor kértem juhos béla személyes adatait, hogy a cégen belül megkérdezzem személyének valodiságát, azonnal ideges lett, s nem adta meg... Sokszor dolgoztam már külföldön, csak éppen német nyelvterületeken, mivel németül beszélek. Soha nem mentem ki igy, mindig csak a közvetlen munkáltato által... nem tudom mit tegyek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!