Novemberben megálmodtam kutyim halálát. Márciusban meg fog halni Dóri, közölte. Nem volt baja akkor. Meghalt márc végén. Rá 4napra álmomban mondtam a férjemnek ha meghalok beszéljen hozzám, de ne most majd február elején. Jósálom ez? írjanak!
Figyelt kérdés
Már megálmodtam Dórika rákját annó,másnap megtaláltam a csomót.Volt férjem küllemét tiniként megálmodtam.Nem féltem soha a haláltól.Talán a tragédia miatt álmodtam ezt? Félek mert a kutyim halála bejött.2012. júl. 27. 20:23
1/6 anonim válasza:
szerintem az lehet hogy a tragédia váltotta ki belőled hogy másodjára ilyet álmodtál
2/6 A kérdező kommentje:
Köszike a választ!:)Remélem,mert azóta a másik kutyim temetését is álmodtam.Írtam még annó neten lelki problémára,álmot fejtenek.Azt írták menjek be konzultálni,nehogy bevonják a bajt.Minden a pénzről szól.pedig ingyenes választ ígérnek.Sosem mondanék egy megtört embernek ilyet,főleg szakemberként.
2012. aug. 3. 11:22
3/6 A kérdező kommentje:
Bocsi,elírtam.Azt akartam írni hogy azt írta a nő:Találkozzunk,nehogy végén bevonzzam magamnak a bajt.
2012. aug. 3. 11:26
4/6 anonim válasza:
szerintem marhára unatkozhatsz, biztos nincs munkád... eredj keress magadnak állást és ne ilyen zagyvaságokon törjed a fejedet... vagy ülj le és írjál egy könyvet :-D
5/6 anonim válasza:
Hát ez nagyon megnyugtató volt! 00:45
6/6 anonim válasza:
Én egyszer azt álmodtam, hogy meghalt a Fiam apja, arra ébredtem, hogy nagyon sírok...Később kiderült, mikor ezt álmodtam, akkor már szeretője volt...tehát számomra meghalt.Elváltunk. Figyelj oda az álmaidra, de nem kell szó szerint venni őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!