Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Bocsi de nem tudom hogy...

Dj-tes kérdése:

Bocsi de nem tudom hogy milyen kategóriába tartozik?

Figyelt kérdés
tartozik az lenne a kérdésem hogy pl össze törtem egy vázát az egyik ismerősömnél véletlen és ki akarja hívni a rendőrséget pl 2000 Ft volt a váza mit tudnának csinálni ha nem fizetném ki meg büntetnek egy nagyobb összegre?
2012. júl. 26. 11:24
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
ja, inkább fizesd ki
2012. júl. 26. 11:34
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ :)
2012. júl. 26. 11:38
 3/6 A kérdező kommentje:
és ha az ismerősöm oda jön a házamhoz hogy én össze törtem pedig nem is törtem össze és ha ki hívja a rendőrséget akkor is meg büntetnének ?
2012. júl. 26. 11:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy ez nem rendőrségi ügy, hanem polgári peres. Egyébként ha nem tudja rád bizonyítani, hogy te törted össze, akkor nem fizettetheti ki veled.
2012. júl. 26. 11:46
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2012. júl. 26. 11:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha nem szándékosan törted össze, akkor e rendőrök igencsak mérgesek lesznek az ismerősödre, mivel ez tisztán polgárjogi vita.

Ha az ismerősöd úgy érzi, hogy neked felróható gondatlan magatartás volt, te viszont nem, akkor pereljen be.

2012. júl. 27. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!