Hogy lehet ezt megcsinálni? (Lent)
Figyelt kérdés
Szóval az androidos telefonomra tettem GPS-t, de gépről, vagy ingyen egy teljes verziót. Az most mindegy milyent, de amúgy IGO. Az egész programot ugye a memóriakártyára tettem, hisz oda kell, a teló is oda pakolná mikor egyből a marketről szedném le. De én ugye gépről csináltam. Szóval a kártyán ott van minden neki a térkép, a hang stb. De a hang-al van baj. Ami csak annyi, hogy mindenféle hang van ott, szóval a gps programnak a kis hangjelzése, mint például amikor megszólalna navigálás közben, az előtt csipog egyet ugye. Na ezek a hangok (kb 100 db.) ott vannak a memókártyán ami nem lenne baj, csak ezt az én ki okostelefonom látja ami még mindig nem baj, és mikor megynitom a zenelejátszó programot, akkor ezek is ott vannak mint zenék. szóval ezt nem lehet vaéahogy megoldani, hogy ne legyenek ott, szóval maradjanak meg a memóriakártyán, de a zenelejátszó ne adja ki oda mint egy zenét. ???2012. júl. 25. 05:47
1/1 anonim válasza:
Akk ha már ugyis ott vannak akkor mix-eld őket,azt te se unatkozol
Am szerintem az android egy nagy szar,nekem sok bajom volt/van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!