Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen az OSG?! Miről szól!...

Milyen az OSG?! Miről szól! (többi alul) FONTOS!

Figyelt kérdés

Én még nem voltam OSGn 13 vagyok, dunabogdányban lakom. (pestől durva 35 kmre)

Nagyon szeretném hogyha anyukámék elengednének Osg-re mert egy csomó ismerősömmel találkoznék. ( facebookrol, hotdogról ismertem meg.)

Anyukámék egyszerűen nem engednek, mert hogy az még nem nekem való, (gondolom azt hiszek füves dolgok vannak ott) tudnátok segíteni abban hogy gyözzem meg hogy elengedjen?! valami meggyőzöt légyszi :((((((((( ( azok az imsrősök velem eggyidősek, nem füvesek meg semmi, nem pstiek, inkább alföld, kicsit vidékebbről, és nem egyedül mennék, kb olyan 5 -6 barátnőmmel!)

2012. júl. 24. 16:22
 1/2 A kérdező kommentje:
bocsi a helyesírási hibákért!
2012. júl. 24. 16:23
 2/2 anonim válasza:

Én most pontosan ugyanebben a helyzetben vagyok! Mennék OSG-re, de nem engednek el... :( ennyire még sosem akartam sehová se menni. alig járok el otthonról, ez az egy rendezvény csak, amin régóta ott szeretnék lenni, de nem értik meg :(

foggalmam sincs mit csináljak, mivel érveljek, de ott akarok lenni OSG-n!

kegyetlen a sors :(

15/l

2013. szept. 3. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!