Ha megtudnád hogy a föld 5napon belül elpusztul, mit
csinálnál azon az 5 napon?
körbejárnám a szeretteimet, mindenkinek megmondanám, hogy szeretem őket, és bocsánatot kérnék azért, hogyha hébe-hóba csúnyán viselkedtem velük. Kimennék a temetőbe a kisbaba öcsém és a nagyszüleim, dédnagyszüleim sírjához elbúcsúzni. Megszeretgetném az állatkáimat, és bűnbocsánatért könyörögnék az Úrhoz. Örülnék, hogy nem hirtelen pusztult el a Föld, hanem kaptunk még öt csodálatos napot. Örülnék, mert ez azt jelentené, hogy az Úr szeret minket, és mindenkinek adott egy utolsó lehetőséget, hogy helyrehozza a hibáit.
2009. júl. 15. 19:45
elmennék a hegyekbe és ott meditálnám végig az utolsó napjaimat.
2009. júl. 15. 19:57
megmondanám a jelenlegi kiszemeltemnek hogy nagyon imádtam és már egy éve minden éjszaka miatta sirok:S(ezvan)
de előtte természetesen a szeretteimtől elbúcsúzni,mindent kipróbálnék amit eddig nem tettem és az utsó napon begyógyszerezem magam h ne nézzem végig a pusztulást
de akkor lenne gáz ha kiderülne hogy ez is csak kitaláció volt...és halott vagyok...és akik nem hittek benne hülyének néznének..
2009. júl. 15. 20:23
2009. júl. 15. 20:28
5/10 A kérdező kommentje:
20:28
Nemrossz, de szerintem ebben a helyzetben a K.vák is szabadságot vennének ki!!!! :D
Örömömben csapnék egy nagy bulit, ahova mindenkit meghívnék, mindent szabad lenne, aztán lopnék egy jó kis gyorsasági motort és végre száguldozhatnék el jó messzire innen mert nem akarok ebben a nyomorult országban még meghalni sem:D
2009. júl. 15. 23:09
Elköszönnék mindenkitől és elmennék! Vennék egy repülőjegyet Amerikába, Floridába és kimennék az óceánpartra és az utolsó napjaimat egy ott tölteném egy sátorban.. Vagy a szabad ég alatt már az sem érdekelne. Megmártóznék egyszer az óceánban és jöhet a világ vége.. Amúgy azért mennék el és azért halnék meg egyedül, mert a világ vége úgyis fájna. Nem tudnám nézni ahogy meghalnak azok akiket szeretek, egyedül könnyebb, a túlvilágon úgyis taliznánk! ;)
2009. júl. 16. 01:17
Elbúcsúznék a családomtól, majd felvennék pár milliót hitelre. (bár nem hiszem hogy kapnék.)
Mindent kipróbálnék amit eddig nem tudtam, és az ötödik napon leugranék egy magas épületről.
2009. júl. 16. 08:14
Gyorsan bepótolnám, amiket eddig tétova voltam megtenni, bocsánatot kérnék bizonyos emberektől és magam is megbocsátanék nekik, illetve felkeresnék két bizonyos pasit, akikkel mindig is szerettem volna lefeküdni csak beszari voltam, aztán hajrá:D a többi időt meg a családommal meg a barátaimmal tölteném.
23 L
2009. júl. 16. 23:22
Örülnék h eddig élhettem és fiatalon halhatok meg, nem kell megöregednem. hatalmas bulikat rendeznék. 5 napig végre mindenki boldog és felszabadult lenne, mert nem kéne a "holnap" miatt aggódniuk. Végre lenne esélyünk igazából megismerni a másikat. Lehullanának az álarcok. Party! :D
2009. júl. 17. 21:29
Kapcsolódó kérdések: