Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Minecraft v. Sims 3?

Minecraft v. Sims 3?

Figyelt kérdés
meik a jobb?
2012. júl. 24. 10:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem minecraft jobb , de kinek mi tetszik...

És aki a grafikát nézi minecraftnál annak mondom hogy texturepack meg shader mod is létezik amivel sokkal szebb az egész :)

2012. júl. 25. 22:50
 12/18 peti10 válasza:
nekem a minecraft jobb és mindenkinek más a jobb valaki szeret ölni valaki irányítani másokat stb.
2012. júl. 26. 16:42
 13/18 peti10 válasza:
vagyis valaki ölős játékokat szereti valaki ilyesmi sims-es játékokat szereti
2012. júl. 26. 16:49
 14/18 LadyKiller12 válasza:

SIMS 3 meg is mondom miért.

A sims 3 nem a grafika miatt jó.Hanem sokan szeretik az ilyen játékot ahol te vezetheted a saját életed..Megépítheted a házat utcán sétálsz minden ami szükséges az életszimulátorhoz..

személy szerint mindkettőt szeretem..Mivel mindkettő élvezhető játék.

2012. júl. 28. 21:32
 15/18 anonim ***** válasza:

Igazából a játék-összevetések mind értelmetlenek (kivéve ha egy iszonyatosan sz*r játékot vetnek össze egy nagyon jóval) mert valakinek ez tetszik, valakinek az. Igazából nekem mindkettő tetszik, bár minecraftban csak multizni szoktam.

Valaki azonban szereti a jó grafikát, valakinek a játékélmény tetszik inkább, de tökéletes játékot lehetetlen készíteni.

2012. aug. 6. 14:13
 16/18 peti10 válasza:
lady nagyjából én is szeretem a sims3-at de a minecraft nekem egy kicsit izgalmassabb nekem.
2012. aug. 16. 13:35
 17/18 Wolfenstein2000 ***** válasza:

minecraft ojan mint a lego? mintha legóznánk? a sims meg olyan mintha barbibabákkal játszanánk -.-.egyiknek sincs értelme, de mégis a géphez köt mert virtuálísan valjuk be sok jobb dolog van mint az életben.

sims=barbizás

minecraft=legózás

kvittek vagyunk!

mindkettőnek vannak olyan tulajdonságai, amit az életben nem tehetsz meg. simsben felépíthetsz egy olyan házat amitt a barbibabáknál nem tudsz, vagy olyat csinálni, amit a barbibabákkal nem tudsz.

minecraftba szintén ugyan az. bár több a lehetőség mint a simsben, mégis egészen hasonlít a legóra. de azért nem ugyan az, akárcsak a sims=barbi dolog. a minecraftban is vannak olyan dolgok, amiket nem lehet a legóban, határtalan világ, stb...

tehát kvittek vagyunk, és innentől aki fikázza a egyik játékot, és isteníti a másikat, annak jussanak a fentiek az eszébe.

2012. aug. 19. 21:13
 18/18 Wolfenstein2000 ***** válasza:
megaztán a kérdezőnek üzenem: jó, vicces dolog összeugrasztani a népet. de azért egy sandboxot és egy életszimulátort összehasonlítani értelmetlen szőke nős dolog... ha a sims részeit hasonlítanánk össze, oké, de ez már sok.
2012. aug. 19. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!