Minecraft v. Sims 3?
Szerintem minecraft jobb , de kinek mi tetszik...
És aki a grafikát nézi minecraftnál annak mondom hogy texturepack meg shader mod is létezik amivel sokkal szebb az egész :)
SIMS 3 meg is mondom miért.
A sims 3 nem a grafika miatt jó.Hanem sokan szeretik az ilyen játékot ahol te vezetheted a saját életed..Megépítheted a házat utcán sétálsz minden ami szükséges az életszimulátorhoz..
személy szerint mindkettőt szeretem..Mivel mindkettő élvezhető játék.
Igazából a játék-összevetések mind értelmetlenek (kivéve ha egy iszonyatosan sz*r játékot vetnek össze egy nagyon jóval) mert valakinek ez tetszik, valakinek az. Igazából nekem mindkettő tetszik, bár minecraftban csak multizni szoktam.
Valaki azonban szereti a jó grafikát, valakinek a játékélmény tetszik inkább, de tökéletes játékot lehetetlen készíteni.
minecraft ojan mint a lego? mintha legóznánk? a sims meg olyan mintha barbibabákkal játszanánk -.-.egyiknek sincs értelme, de mégis a géphez köt mert virtuálísan valjuk be sok jobb dolog van mint az életben.
sims=barbizás
minecraft=legózás
kvittek vagyunk!
mindkettőnek vannak olyan tulajdonságai, amit az életben nem tehetsz meg. simsben felépíthetsz egy olyan házat amitt a barbibabáknál nem tudsz, vagy olyat csinálni, amit a barbibabákkal nem tudsz.
minecraftba szintén ugyan az. bár több a lehetőség mint a simsben, mégis egészen hasonlít a legóra. de azért nem ugyan az, akárcsak a sims=barbi dolog. a minecraftban is vannak olyan dolgok, amiket nem lehet a legóban, határtalan világ, stb...
tehát kvittek vagyunk, és innentől aki fikázza a egyik játékot, és isteníti a másikat, annak jussanak a fentiek az eszébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!