Tegnap este a késői vonaton majdnem megerőszakoltak. Lenne pár kérdésem!?
Ha vér folyik... akk is ez lesz, semmit nem fognak tenni (olyan durva dolgok vannak h lehet else hinnéd és senki nem tesz semmit, régen is voltak, gonolom ezekután is lesznek mert nem úgy néz ki mint ami javulna).
Csak ezt lehet amit te is tettél, egyelőre úgy néz ki ez a leghatásosabb.. ja meg az amit én h nem vonatozok meg ilyen veszélyes helyekre nem megyek..
a vasútállomás :O ne viccelj, legveszélyesebb helyek közé tartozik pláne este.. én fiúként nem merek odamenni egyedül :S
és ez nem csak mo-n van így, nyugatra nyilván jobb a helyzet de sokfelé még rosszabb..
am szoktam este járkálni én is csak kocsival de néha ilyen tök lepusztult elhagyatott sötét utcákba látok csajokat egyedül mászkálni, nem értem h nem félnek?? :O
Nem feltétlen volt hülyeség, hogy az ellenkező irányba mentél. Ha utána mégy, még a végén vérszemet kap a mocsok és befejezi, amit elkezdett.
Amúgy legálisan a rendőrségen tudsz csak intézkedni, de sajna az ilyen "piti" ügyekre a fülük botját se szokták mozdítani. :(
Pedig az ilyen szemeteket tényleg le kellene csukni, hátha ott ők is kapnának kicsit, ha lehajolnak a szappanért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!