Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Voltál már boncoláson?

Voltál már boncoláson?

Figyelt kérdés
Holnap megyek,kíváncsi vagyok véleményekre.Tényleg elviselhetetlen a szag? A legtöbb embert mért undorodik az ilyesmitől?
2009. júl. 15. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor előszőr voltam nézni, már akkoris imádtam. Azóta eltelt már pár év, és én is csinálom.
2009. júl. 15. 16:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Komolyan? Tök jó :) És,hogy állsz a szagokkal?
2009. júl. 15. 16:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

azt mondják van egy szag amit meg kell szokni, de ha valakinek ilyen belső indíttatása van mint pl az elöttem szólónak annak nem gond. Gondolom boncmester. :)

Énis egészségügyis vagyok, de nem bírnám ki, és nem is voltam és nem is akarok, ellenben a boncjegyzőkönyveket olvastagtom, mert számomra érdekesek ( szakmai szepontból )

2009. júl. 15. 16:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

igen, voltam már.

igen, elég "szagos". :) de néhányan hoztak vmi mentolos kenőcsöt (nem tudom, mi volt a neve), és azzal az orrunk környékét bekentük, és úgy már elviselhetőbb volt.

amúgy állatokat már én is boncoltam, az érdekesebb volt, mert azt én magam végezhettem, de azért érdekes dolog egy ilyet látni.

2009. júl. 15. 16:39
 5/10 anonim ***** válasza:
97%
Én a tűzoltós tanfolyam keretében voltam boncoláson, része volt a sulinak. Hát a szagok tényleg furcsák,de meg lehet szokni. Az a nyers hús szag mint disznóvágáson kicsit émelyítő mikor már megtelik vele az ember orra.
2009. júl. 15. 16:41
 6/10 A kérdező kommentje:

Meglepő,hogy ilyen sokan voltatok :)

Szerintem megpróbálok valami mentolos kenőcsöt akkor én is beszerezni:) Nagyon várom már,meg nagyon érdekel is,de kicsit ideges vagyok,hogy fogom bírni a szagokat.

2009. júl. 15. 16:58
 7/10 anonim ***** válasza:
98%
Anyum anno volt(ápolónő),mondtah míg a többiek öklendeztek ő ette a szenndvicsét.Barátnőmék mentek biosz fakkal(én is akartam de a tanár nem vittXD),azt mondta azthitte hányni fog de rájött h csak büfi...XD
2009. júl. 15. 16:59
 8/10 anonim ***** válasza:
98%

Én is voltam és boncoltam is.A fertőtlenítőnek nagyon éles szaga van.Engem sosem zavart.

(L)

2009. júl. 15. 17:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia én vagyok a tűzoltó!

A kenőccsel vigyázz, mert nekem is volt kollégám aki kente az orrát illó olajjal amit a mécsesbe szoktak rakni, és amint megérzi az illatot rögtön ez ugrik be neki. Nehogy te is így járj a kenőccsel.

2009. júl. 15. 17:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot. Azt hiszem nem kenem be semmivel se az orrom,mert most próbálgattam és iszonyat hányingerem lett tőle.Annyira nem hiszem,hogy vészes lesz,csak kibírom majd:)
2009. júl. 15. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!