Sorolnátok nekem jó cigi márkákat és azon belül fajtákat? Amiknek még csak a nevüket hallottam: Camel, Black, Lucky Strike, LD, Viceroy,
Figyelt kérdés
Sziasztok mondatnátok olyan cigiket ami nektek bevált?
3 éve dohányzom a hazai piac 3/4- ét kipróbáltam már de még keresem az igazit.A vékony cigit és a mentolosat nem szeretem, erősségre csak gyenge ne legyen.Előre is köszönöm a választ, és megszeretném kérni az antidohányosokat hogy ne anyázzanak le azért mert cigizem,tudom hogy káros meg sok szar betegséget lehet tőle kapni de mitől nem? :D na szóval köszi
2012. júl. 22. 22:41
1/3 anonim válasza:
MULTIFILTER - Piros,Kék,Cobalt,.....stb
MARBORO - Piros,Arany,.....Stb
DAVIDOFF - Neon,Classik,Slim Lights, Classik Lights....stb
2/3 anonim válasza:
Sopianae (szofi). Én ebből is a kéket szeretem.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek ezek közül csak a davidoff ot nem ismerem . KI kell hogy próbáljam .
2012. júl. 23. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!