Ha tudtok jó bemutatkozásokat facebookra akkor irnátok?
Figyelt kérdés
valami jóféle bemutatkozás kéne és előre is köszi :)2012. júl. 22. 20:09
1/2 anonim válasza:
Tényleg nem kötekedésből de milyen bemutatkozás az amit nem te fogalmazol meg?
2/2 Kriszti8 válasza:
a nevem Nagy Pista.születésem óta Pesten élek azaz 32 éve.modellfotós vagyok.szabadidőmben szeretek biciklizni gördeszkázni,táncolni és dobolni.van egy csodálatos feleségem aki 3 gyönyörű gyermekkel ajándékozott meg.s van egy kutyánk aki mindennap bearanyozza az életemet.a neve Bobi.igen nagy érdeklőlést nyújtok a rock és a punk zene iránt.Kedvenc együttesem a greenday,és a sex pistols.a zene az életem.egy nap zene nélkül olyan mint egy év nyári szünet nélkül.s emellett még az egzotikus ételek is felkeltik az érdeklődésemet.például nagy kedvencem a Sushi.ennyi lenne a rövid bemutatkozásom.köszönöm hogy elolvastad
ezt most találtam ki ,remélem sikerült belőle ötletet merítened:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!