Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sopron vagy Szeged?

Sopron vagy Szeged?

Figyelt kérdés
Hol jobb élni? Melyik biztonságosabb?

2012. júl. 22. 18:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Ott jobb élni ahol van munkád. Mind a két városnak vannak jó és kevésbé jobb részei.
2012. júl. 23. 12:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz, mivel ha Pakson van munkád, ott jó élni? Szóval így értettem.
2012. júl. 23. 14:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát ha Pakson lenne munkám, akkor szerinted hol laknék? Nyíregyházán???
2012. júl. 24. 14:11
 4/5 anonim válasza:

Én Szegeden élek és még nem támadták meg egyetlen közvetlen ismerősömet sem. Vásárlási szemontból is ideális, mert itt van az Árkád, de nem is túl zajos. Szeretek itt élni, Budapestre felmentem egy nap és ekkor jöttem rá milyen jó kis városban lakok.

Sopronban egyszer voltam nyaralni elég kellemes kis város az is, biztonságáról nem tudok nyilatkozni...

2012. júl. 24. 17:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, én is tervezem a visszaköltözést Szegedre, csak a szakmámban viszont Sopron lenne jobb, mert Ausztriában hiányszakma, Szegeden viszont az egyetem miatt nincs állás. Ezért hezitálok.
2012. júl. 24. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!