Ha kitörne a 3. világháború mi miatt törne ki?
ez nem így működik
van háború most is
az a kérdés h mikor növi ki magát világméretűve vagy kinövi e egyátalán...
nézd a híreket
a háború már zajlik, de addig a jó, amíg mi kimaradunk
Olaj, pénz stb.
De csak pár percig tartana.
Addig tartana amíg megnyomják a nagyhatalmak a gombokat és célba ér a rakéta és az lesz az utolsó háború!
einsten mondta
Nem tudom, hogy miféle fegyverekkel harcolnak majd a harmadik világháborúban, de ezt tudom, hogy mivel a negyedikben: kövekkel és botokkal.
ebből következtetünk, hogy valami féle atombombával melyben minden elpusztul és aki túléli... annak igencsak a bot és a kő marad
ez egy jóslat, vagy gondolat
mindenki úgy értelmezi és annyira hiszi el, amennyire csak akarja
Néztem tv-be műsort ahol ezt tárgyalták !
A kőolaj válságot tartják legesélyesebbnek a háború kitörésére ! Szerintük a háború kirobbantója az USA lesz !
Össze hasonlították az Európai Unió és az usa Haderejét . Kiderült hogy szinte a két hatalom hadereileg ugyan azon a szinten áll ! De valószínűleg az USa nem fog sok szövetségest találni a háborúra ezért hamar elfogják verni az Usát . De egy neves amerikai tudós szerint a kőolaj helyett új üzemanyagot hamar fognak találni már csak 10 év kérdése . Egy kutatás folyik most és kb 10-en belül kiderül hogy mi lessz a világ sorsa !
Egyébként pontosan így hangzik : Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztos, hogy botokkal és kövekkel.
És szerintem ez is a témához illő idézet : A történelem arra tanít meg bennünket, hogy az emberiség semmit sem tanul a történelemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!