NAGYON FONTOS! Mi az oka hogy a bőr kidobja a tetováló festéket?
Elég sok oka lehet, múlhat az utókezelésen is. Fóliázza az ismerősöd, keni bepanthennel? Ha nem, a korai varrasodás miatt kieshetnek részek, igen.
Hol van a tetoválása helyileg? Kézfejen, lábfejen nem visszük olyan mélyre a festéket, de tájékoztatjuk is a vendéget, hogy gyakori, hogy korrigáltatni kell emiatt. De inkább így csináljuk, minthogy túl mélyre menjen és megfolyjon.
S végül lehet a tetkós hibája is, ha nem megfelelő eszközökkel (gép, tű, festék), vagy nem megfelelő technikával készíti a tetoválást.
a tetoválás a lapockán van.
a fóliázást és a kenést nem tudom.Ez miért fontos?
Gyakori hogy esetleg rosszak a festékek? Pontosan nem tudom milyen a festék, de ha esetleg fóliázom és kenem és mondjuk ha másodszor is átfut rajta pár hét múlva akkor nagyobb az esélye hogy szép marad?
Az utókezelés azért fontos, mert egyrészt a tetoválás után védeni kell a szennyeződéstől, másrészt a kiszáradástól is. A Bepathen krém azért kell, mert fertőtleníti is. Ha kiszárad a bőr, mert nem keni és nem fóliázza valaki, akkor hegesen, repedezve gyógyul és kipotyog a varral együtt a festék is. A portól, szennyeződéstől pedig be is gyulladhat, gennyesedhet.
Nem tudhatom, hogy milyen festéket használ a tetoválótok, kérdezd meg tőle, s akkor meg tudom mondani, hogy az jó minőségűnek számít-e. Illetve fontos a festék lejárati dátuma is.
rendben :) köszönöm
esetleg ha van még kérdésem akkor írhatnék privát üzenetet neked? ha majd megtudom hogy milyen festék stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!