Megér egy koboz 75e ft. -ot?
Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 18:56
1/6 anonim válasza:
az mi?dobozt akartál irni?mert akkor nem
3/6 anonim válasza:
A koboz egy pengetős hangszer. Árakról fogalmam sincs, csak ahogy elnézem, másoknak még tárgyról sincs.
4/6 A kérdező kommentje:
igen, népi magyar pengetős hangszer. [link]
azért hogy ennyire ne legyetek tisztában a dolgokkal..nem gondoltam
2009. júl. 14. 20:06
5/6 anonim válasza:
Ez tényleg nagyon meglepő, hogy ennyire nem vannak képben az emberek. Ezt azért illene tudni. Mert ok, ne tudja, hogy hogy néz ki, hogy szólal meg, de azt igen, hogy egy hangszer. Senki nem várja el, hogy pl. a basszusbalalajkának az alakját mindenki fejből nyomja, de tudja, hogy hangszer :)
Amúgy véleményem szerint ha mestermunka, megér annyit az a hangszer. Nekem citerám van hasonló árban. És simán megérte.
6/6 A kérdező kommentje:
hú, nekem is van citerám, igaz az csak 12e volt:D "kicsit" alulmúlhatja a tied, de tanulásra jó:)
2009. júl. 14. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!