Ciki ez? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Szerintetek ciki ez: Kétszer ott aludt nálunk a barátnőm és ki próbáltuk hogy milyen az a bizonyos s.z.e.x ......
Tudom ez elég furán hangzik de elmondom mi is volt. Mondta a barátnőm hogy ő már ezt próbálta az unoka tesójával (lány)
és kérdezte hogy kipróbáljuk e. És nem voltunk meztelenül, hanem pizsamába. És fogdostuk egymást meg ilyesmi. A barátnőm olyan mintha a tesóm lenne. Igaz ez nem vall lezbiségre??? 13/L
2012. júl. 20. 16:34
1/11 anonim válasza:
Hát... a barátnőd egy elég elvarászolt fazon lehet. Unokatestvérel?! 13 évesen?! Ha többet nem csináljátok nem gáz annyira...
2/11 anonim válasza:
Ez csak múló kamaszkori kíváncsiság. De ha felnőtt korodba is a saját nemedhez vonzódsz, akkor sincs semmi baj, hiszen nem tehetsz róla, és azzal senkit nem bántasz meg.
3/11 anonim válasza:
Amíg csak ti ketten tudjátok, nem ciki. Na de ha majd kiderül... Hopsz, hisz már elárultad a titkot! C-i-k-i
4/11 anonim válasza:
Szia!
ez nem ciki,fiatal vagy,kíváncsi vagy.. Inkább igy fedezd fel a tested,mint egy felelőtlen pasival.
Ha már csináltad,élvezzétek is ;)
6/11 anonim válasza:
szerintem nem cink hanem cuki :) aranyosak lehetetek de ha nem csináljátok és a fiuk jönek be neked nem a lányok akkor nemvagy leszbi de amugy a lányok 60% csinál hasonló dolgokat pl puszilkodnak kézen fogva járnak stb jolérezted magad és kész ;) amugy 1 15 éves fiu vagyok
7/11 A kérdező kommentje:
persze hogy a pasik jönnek be nekem....ezt csak azért csináltuk h mégis milyen ez, és sztem jobb mintha egy pasival csinálnám ilyen fiatalon
2012. aug. 11. 16:40
8/11 anonim válasza:
Mind mondtam nem ciki.. van egy "lányom" ős 15... ugyan igy van,azt mondtam neki,hogy inkább igy fedezze fel a testét,mint egy felelőtlen pasival..
9/11 A kérdező kommentje:
ahha értem!!....de hogy érted azt hogy a "lányom"??
2012. aug. 15. 13:39
10/11 anonim válasza:
Privátba kifejtem kedves kérdező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!