Howrse-on hogyan érjem el, hogy az unikornis kancámnak legtöbbször uni csikója legyen?
Rosszul tudjatok! :) Én vettem 2 zsetonért egy kanca unit, aztán megpróbáltam fedeztetni, s ezt írta ki: Ha unikornis csikót szeretnél 0:05-kor kell a fedezésnek történnie, ugyanaz a fajta legyen mind a kettő ló, és mind a kettőnek uninak kell lennie! És egy kis szerencsével!
Aztán én meg rámentem az unim oldalán lévő "szaporodás"-ra, ott volt a nagyító. Arra rá kell menni, és ott van, hogy ha unit akarsz, akkor x időben kell fedetetni. pl. 00:05, és 12:05. Na most akkor jöttem rá, hogy lehet módosítani, de csak egyszer. Rányomtam, és ki kellett választani. Ez ma volt 11:15-kor. :D Rányomtam a 11:18-ra, aztán gyors kerestem egy fedezőmént. Meg is történt 11:18:05-kor, aztán rámentem megint a nagyítóra, és ezt írta:
Vemhesség
Kezdete: néhány óra
A megfelelő körülmények között fedezve
Apa: Sugár of gittablue3
Információ
Fedeztetések száma: 1
Az unikornis fedeztetés ideje:
11:18 vagy 23:18
A következő fedeztetés kezdete:
augusztus 28. 21:18:05
Családfa
Ivadék
Megöregítettem a kancám, hogy szülessen meg a csikó. És mi lett? Unikornis! :D Elsőre! :D
Nekem mindig váltakozik.
Először nem uni, utána uni, majd nem uni, majd megin uni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!