Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy képesek erre az emberek?

Hogy képesek erre az emberek?

Figyelt kérdés

Annyira gonoszak...

Felmentem Facebookra (igen, oda xD), de 10 perc után ki kellett lépnem. Elég volt annyi az emberekből...;

Az egyik ismerősöm ócsárolt 3 hírességet, köztük a példaképemet, Demi Lovato-t. Megkérdeztem, tudja-e, min ment keresztül szegény. Azt mondta, nem is érdekli.

Egy barátom hazudott valakinek, okkal. Aztán nyilvánosan hisztizett, hogy miért kell őt elítélni, minek szólnak bele,stb.. Engem pedig elküldött a fenébe, mert "soha nem vagyok mellette,amikor kéne", közben Ő nem hagyja. Magára vette mások gúnyolódó kiírásait, de ami rosszabb, hogy nagy részük tényleg neki szóltak.

Valaki pedig oda írta egy kedves lány profilképéhez, hogy milyen ronda.

Elsírtam magam, hogy hogy lehetnek ennyire kegyetlenek. Nem törődnek senki érzéseivel.

Egy fél évig sikerült nekem is ilyenné válnom. Mindenkinek beszóltam ok nélkül, sikerült is megutáltatnom magamat elég rendesen. Aztán az egyik lánnyal, akit folyton piszkáltam ok nélkül, összebarátkoztam. Elgondolkodtam, hogy mennyire szemét voltam vele... és már nem lennék képes ilyesmire. És ez még csak pár példa rá, hogy mennyire gerinctelen lények élnek a földön...

A kérdésem végül is nem is kérdés, de... meg kellett osztanom. x)

L/14

2012. júl. 19. 21:00
 1/4 A kérdező kommentje:
(bocsi a szóismétlésért.)
2012. júl. 19. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:
öööö hát egészségedre xD
2012. júl. 19. 21:37
 3/4 anonim ***** válasza:
köszönjük, emese :)
2012. júl. 19. 21:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem tetszik, nem nézed. (:
2012. júl. 20. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!