Egy átlagos, kétgyermekes magyar család hány flakon tejszínhabot fogyaszt el egy év alatt?
Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 18:52
11/18 anonim válasza:
2 gyermekes család. Apuka + anyuka + 2 gyerek, ez így 4.
Anyuka csinál 1 desszertet, ha mindenki a saját adagjára nyom 1 kicsit, gyakorlatilag el is fogyott. De nyilván nem egyszer kóstolják meg. Így szerintem hetente-másfél hetente 1 flakonnal tuti elfogy, főleg nyáron, ha tesz az ember a fagylaltra. Így szerintem a 30-40 elég helytálló.
12/18 anonim válasza:
igen ügyesen tudsz számolni, de itt átlagról van szó! akik csinálnak desszertet de nem minden héten ha meg igen akkor nem hiszem hogy a fánkra nyomnak belőle!! hasznald az eszed tóóóni
13/18 anonim válasza:
Milyen átlagról van szó, te idióta? :D Egy átlagos, 2 gyermekes család. Nem azt kérdezte, hogy a magyar 2 gyermekes családok átlagban hány flakonnal fogyasztanak el.
Az átlagos leginkább az anyagi helyzetükre vonatkozik. És 1 családról van szó. Előbb értelmezni kellene a szöveget, mielőtt megpróbálsz oltogatni okostojkó.
14/18 anonim válasza:
szóval ti mindennap héten,meg külföldön is csináltok tejszínhabos ételt?? na látod akkor..akkor ne írogass baromságokat!! még az elnök is csak 1et zabál egy évben!:DD te átlagos
16/18 anonim válasza:
Ezen a kérdésen jót nevettem ... amúgy mi olyan 2~3~4 ~ et szoktunk. ától. füg, hogy ki hogy szereti mert pl. az unokatestvéreim megesznek egy hónap alatt 2~ t. szerintem emberfügö. de miért Vagy rá kíváncsi ?
18/18 anonim válasza:
4 körül. Ez a felesleges kategóriába tartozik, lehet rajta spórolni. Az a baj, hogy a flakonos tejszín drágább és egészségtelenebb, mint amit fel kell verni. És pont azért használja az ember feleslegesen sokszor, mert egyszerűen ott van, kéznél van, nincs vele vesződség. Én is elgondolkodtam rajta, mert szeretem a kávét habbal. Szeretem pl. a Tuppeware cuccokat, és most keresek valamit, amivel egyszerűen felverhetek és tárolhatok kisebb adagokban tejszínt. Biztos megérné anyagilag is, megtérül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!