Valaki letudná nekem írni Uchiha Madara (tobi vagy ki az) tervét, a Hold Szem tervet?
SPOILER
én csak annyit tudok hogy a tíz farkú be van zárva a holdba és a kiszabadításához kell a többi bijuu
akkor jól tudtam :D
Köszi szépen!
Igen!
összegyűjti mind a kilenc Bijuut és a Tizedik Bijuu a Holdba van bezárva!
azt akarja feléleszteni és tényleg genjutsut bocsát ki mely által BÉKE lesz!
[SPOILER]Fú én csak azt tudom hogy össze gyűjti a 1től a 9farkúig és aztán azzal a szobor segítségével feléleszti a tízfarkút akinek majd ő lesz a jinchuuriki-je és ezzel emberfeletti ereje lesz és képes lesz a hold segítségével a világra egy hatalmas genjutsut borítani.
~Bár szerintem ez tök jó lenne mert ha ő irányítja az embereket tényleg elkerülhetők lennének a háborúk...
Bár én Painel is egyet értettem..
Meg anno a Death Note-ból Kirával is.~
Igazából úgy van...
A hat út bölcse magába zárta a 10 farkút,de félt ha meghal akkor a 10 farkú kiszabadul és elpusztítja a világot.
Ezért halála pilanatában szétválasztotta a 10 farkú testét és chakráját/leklkét. A chakrájából/lelkéből lett a 9 bijuu.
A testét bedig felhajította az égbe; ebből lett a hold.
Tobi vagyis Madara azt tervezi hogy a 9 bijuu ból ujra alkotja a 10 farkút (ehez szügséges:rinnegan szem) és ugye bezárja a testébe,mert a 10 farku mivel a teste a hold nem ölthet alakot, de be lehet zárni egy testbe. Mint a többi azoknak is csak az ereje és a tudata van bezárva a jhinchurikijükbe. Mikor megszerezte a 10 farku erejés a holdra(10 farku teste) kivetíti a szemét ezzel genjutsu alávonva minden embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!