Hogyan rendelhetnék a nemrég megszűnt Semic kiadótól?
Figyelt kérdés
a @semic.hu- ra végződő email címeik közül egyik sem él már, visszadobja az emailt. Egy éve még beszéltem egy ott dolgozóval, mert régebbi képregényeket szerettem volna rendelni tőlük, de pénzem nem volt rá.
Most már lenne rá pénzem, de nem tudom őket utolérni. Raktáron pedig volt még sok olyan képregényük, ami érdekelne. Most, hogy megszűnt a kiadó, mi lett ezekkel a régi képregényekkel? Ugye nem semmisültek meg? Szeretném őket utolérni valahogy. Segítsetek!
2012. júl. 18. 15:46
1/2 anonim válasza:
azóta sikerült?
azt tudnám még ajánlani, ha nem, hogy menj el egy képregényvásárra, évente van egy nagy rendezvény. és ott kérdezősködj. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Azóta sikerült szereznem képregényeket valakitől, aki pont a képregényvásárra szokott járni. :) Köszönöm a tippet.
2013. máj. 29. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!