Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Már csak pár hónap van míg...

Selcsi kérdése:

Már csak pár hónap van míg kezdődik az iskola . Ugye már ti is azon gondolkodnak ki -ki mellé fog majd ülni? Hát azért írok most ide mert fogalmam sincs mit csináljak . :

Figyelt kérdés
"legjobb" barátnőmmel voltam táborban és jól voltunk meg minden aztán a táborban megismerkedtem másokkal és ő neki ez rosszul esettde ezt nem mutatta ki csak mikor hazaértünk este nézegettem a facebookom és ott volt egy üzenet ami televolt aljas dolgokkal és ez nagyon bántott engem.De aztán másnap megkérdeztem mit jelentet ez a levél és mondtam béküljünk ki mert akkor még ő volt a legjobb barátnőm de csak azért akartam vele kibékülni mert később majd visszavágok neki ahol a legjobban fáj. és régebben megbeszéltük hogy egymás mellé ülünk és megkérdeztem tőle hogy nem-e akarna valaki más mellé ülni a másik barátnője mellé de ő azt akarja hogy mellé üljek de én már nem :/ én a másik legjobb barátnőm mellé akarok ülni és hát sehogy se tudom megmondani neki finoman hogy nem szeretnék mellé ülni hogy mondjam meg neki?

2012. júl. 18. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

hány éves vagy ?

12-13 ?

ettől nagyobb problémád soha ne legyen. és akkor boldog ember leszel.

2012. júl. 18. 13:29
 2/4 anonim ***** válasza:

hát nem pár hónap hanem konkrétan másfél hónap iskolakezdésig

nem tudom ki mellé fogok ülni mert nem ismerem az osztálytársaimat

én úgy mondanám meg neki , hogy bocsi de most xy mellé szeretnék ülni...ugye nincs harag? nem tilthatja meg hogy más mellé ülj

2012. júl. 18. 13:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig ezt az agyrohasztó irományt. Inkább tanuljál nyári szünetben is, mert rád fér.

Ja és nem, nem ezen gondolkodom, mivel már nem járok suliba.

Erre mondják, hogy nagy az isten állatkertje...

2012. júl. 18. 14:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Pontosan tudom ki mellé fogok ülni, más nem tudná elviselni a nonstop baromságaimat :)

Amúgy meg, azért békülsz ki vele, hogy utána hátba támadd? Példás magaviselet, mit ne mondjak -.-

2012. júl. 18. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!