Munka ausztriai síközpontban. Ezt elvállalnátok?
Simán, közben esténként lehet hágni a turista csajokat. :)
Egyébként még mindig megdöbbenek azon, hogy emberek képesek akkora adósságot felhalmozni, amit aztán alig tudnak kifizetni. :(
Menjetek! Minden kezdet nehéz. Én nyeltudás nélkül indultam útnak és már több mint egy évtizede dolgozom kint és most itthon töltöm a jól megérdemelt kintről fizetett gyesemet a picimmel. nem kell meggondolnom, hogy mit vehetek meg neki és mit nem . Az elején sokszor jöttem haza sírva, hogy többet nem megyek ki, de itthon a diplomámmal és 6 szakmámmal esélyem sem volt egyből sokat keresni. Mára megtanultam a nyelvet és kitágult a tudatom, nem látok úgy, mint a lovak. CSAK ELŐNYÖMRE VÁLT, baromi nehéz volt a kezdet, és én egyedül voltam teljesen.
Lehet nektek ez most szezonmunka, de ha már kint vagy és törtető maradsz rengeteg lehetőséged lesz. Persze ehhez olyan típusnak kell lenned. KITARTÁS!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!