Hogy vered le a szúnyogot?
Figyelt kérdés
Tenyérrel, párnával, marokkal....?2009. júl. 13. 23:57
2/15 A kérdező kommentje:
hmmm, és a plafonról figyelő szúnyoggal mi a szitu?
2009. júl. 14. 00:08
4/15 anonim válasza:
Én így verem le:áááááááá dzszszszsiiii
XD
Amúgy általában légycsapóval,csak az szar,hogy szétkenődik a falon,főleg ha nem rég táplálkozott!
5/15 anonim válasza:
Pórszivó...mennyezetről csodásan eltünteti :D
6/15 anonim válasza:
ÓÓÓh, én hülye, ha éjszaka hallom, hogy a fejem körül ólálkodik, mindig úgy próbálom leütni, hogy pofozgatom magam, hátha sikerül odacsapni az arcomhoz :-( Sokszor olyanokat verek magamra, hogy cseng a fülem :-(
7/15 anonim válasza:
Én sehogy, de a kis UV-fényű elektromos rovarcsapdámtól olyat kap, hogy azon nyomban feldobja mind a hat ízeltlábát.
A fal pedig foltmentes marad! :-D
8/15 anonim válasza:
hát olyan 20 perc csápolás és 20 percs csapkodás után egyyszerüen lefújom raiddel.már ha eltalálom.... :-(
9/15 anonim válasza:
hát én a multkor előszedtem a lehendő kötelező olvasmányomat és azzal csapkodtam..:D..anyu bejön a szobába látja hogy köv az asztalomon..rám mosolyog és kérdezte hogy "csak nem olvastál?..közbe tök mosolyog hogy végre jóútratértem..erre mondom "nem..legyeket csapkodtam vele:D"..hát mitnemondjak lefagyott a mosoly az arcárol :D:D:D
10/15 anonim válasza:
Én bedugom a szúnyogriasztót és annyi nekik, nem csapkodok, menekülni szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!