Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet e dekorációs falfestést...

Etkamano kérdése:

Lehet e dekorációs falfestést készíteni temperával kültérre?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam talán az eső lemossa.
2012. júl. 17. 04:45
 1/3 2xSü ***** válasza:

Ha jól tudom, akkor az igazi tempera száradás után már nem oldható vízzel. Viszont nem feltétlenül valódi tempera az, amit a boltban ilyen névvel lehet kapni (lehet, hogy sima vízfesték).

De lehet, hogy nem ez a fő gond vele. Lehet az lesz a gond vele, hogy lepattog, megrepedezik. Lehet az lesz a gond vele, hogy erős, hosszan tartó napfény hatására idővel elszíneződik.

Nem különösebben értek a témához, de bizonyára lehet kapni olyan festékeket, amit kimondottan kültéri dekorációra lehet használni.

2012. júl. 17. 08:15
 2/3 anonim válasza:
100%
Tempera az nem jó, mert nem időjárásálló, akril festékkel fesd hobby boltban lehet kapni, és van hozzá lak spray is hogy még tartósabb legyen, de ez elhagyható. Az akril teljesen időjárás álló én is azt használom dekorációs falfestésre.
2012. szept. 4. 11:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat.
2012. szept. 11. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!