Pál Gergő kérdése:
Cobra 11 című sorozatban Chris, Tom, Ben, melyik évadban haltak meg?
Figyelt kérdés
Ha részt is mondanátok , azt nagyon megköszönném2012. júl. 17. 02:44
1/5 anonim válasza:
mondjuk googleba beirod hogy cobra 11, és első találatnál egyből wikipédia, ahol minden ott van.
2/5 anonim válasza:
Tom: 21. évad 1. (dupla) epizód: ,,Egy jó barát halála''
Chris: 23. évad utolsó epizód: ,,Veszélyes játék''
A 32. évad még készül, Ben tudtommal még nem halt meg. A 31. évad utolsó epizódjában is játszik, ha minden igaz (Az ep. címe: Schlangennest, nálunk még nem volt adásban, magyar címe sincs.) Ben max. közel állta a halálhoz, de azt elég sokszor.
3/5 anonim válasza:
rtlmoston is van pár rész, de irtó xarul, mert az évadokat nagyon összekeverték, azt hiszem 14.iket adják, amiben már ben van. ugyhogy arra ne adj, wikiben ott van minden.
4/5 anonim válasza:
Második válaszoló vagyok. Németül láttam már a 32. évadot, Ben szerepelt végig, viszont az olvastam, hogy jövőre (2013-ban) kilép, mert több időt szeretne fordítani a zenére. Hogy ezt a kilépést hogy állítják be a sorozatban, az majd kiderül.
5/5 anonim válasza:
egyébként láttam wikipédián a 2013-as, 33. évad epizódjainak listáját, az utolsó epizód címe "Verlorener Freund", ami ha jól értem, elveszett/elveszített barátot jelent. az a gyanúm, ez lesz Ben utolsó epizódja. de ha tavasszal megnézed rtl-now.de-n, akkor megtudod. én biztos megnézem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!