Mit jelent az, hogy soha ne nyomd fullba a kretént?
Előző vagyok
tetszik ez a beszólás miről szól a film?
Egy háborús filmet forgatnak és nagyon drága a költségvetés ezért a stúdió nem akar már fizetni, de a film rendezője úgy dönt, hogy befejezik a filmet és elviszi a stábját egy dzsungelbe, ahol veszélyes vietcongok vannak és a stáb az elején nem tudja, hogy mi van. Amikor rájuk támadnak azt hiszik, hogy ez is filmjelenet lesz.
Szerintem nézd meg, mert vicces. :D
Amúgy köszi a válaszokat.
Én azt hittem, hogy valami olyan jelentése van, hogy a hülyét ne hülyítsd még jobban. xD
Lehet , hogy az amire te gondoltàl de én meg úgy értelmeztem.:)
Majd szerintem megnézem a filmet....Azt tudtad , hogy van a kreténnek valós jelentése?:d
nem :)
azért mondta, mert tökéletesen balf#szt játszott a filmben, értékek nélkül. azért is sorolja fel előtte:"Esőember, Forrest Gump, Vietnám..." Jack pedig tök hülyét játszott. magyarul: Sose csinálj magadból teljesen bolondot egy filmben :)
Például magyar filmben:
Üvegtigris,
Sanyi fullban nyomja a kretént :)
Még el is hittem volna hogy alapból ilyen, de több médiumban is szerepelt, hogy valójában a színész aki játsza Sanyit tényleg szín ész (okos ember) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!