Mi az oka annak, hogy ezt az oldalt látogatjátok? Unaloműző, komoly kérdések feltevése, szivatás, stb?
Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 20:09
11/12 Faferi válasza:
sok infót a legilletékesebbtől kapok és van hogy máshol nem találsz választ a kérdésedre. Napersze e sok hüly ekérdésre a sok hülye válasz szórakozásnak sem utolsó.Másrészt szórakozva tanulhatsz is
12/12 anonim válasza:
én ezelőtt nagyon utáltam ezt az oldalt, de mostanában kezdek rájönni, hogy jó buli ez. Ha értelmes a kérdés, akkor lehet rá válaszolni, ha meg valami hülyeség, akkor lehet trollkodni. Nagyon jó unaloműző. :D Már a barátaimnak is szoktam ajánlani, ha azt mondják hogy unatkoznak.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!