Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Korea fanok ehhez mit szóltok?

Korea fanok ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés

Van egy Koreás blog (sztem aki olvassa tuddja melyik) amit bírtam ,de ma betellt a pohár A blogíró azzal jött elő h. ha utalunk pénzt neki annak fejében ezt azt küld az országból stb. Magyarul arról van szó h. mások fizessék ki neki a kajáját. Még hacsak egy ezrest is kér cserébe honnan tudják mások, h. mennyibe kerül az egész cucc ott, a többi profitot meg zsebre teszi? Ez rohadt nagy manipuláció!! Asszittem komolyan gondol ránk fanokra,de itt már pénzről van szó ! ez pedig csak üzletre megy ki látom, sima marketingfogás. Szerintem azért is kellünk neki h. több legyen a látogatottságának száma, aztán majd jönnek oda a reklámok mert tuti h. arra gyúr, minnél több látogatót csalogasson oda ilyenkkel mint ez , azt majd jön neki a lóvé a reklámokból. Húú, mekkorát csalódtam, itt leírta a blogoló magát nálam végképp :S Már a nagyképűsége is egyre jobban kezdett idegesíteni, de h. most pénzről van szó már nincs barátság!! Más korea fanok ezt ti nem látjátok át?

18/L

#anime #Korea #dorama #K-pop #Kdrama #Korea blog #kboy
2012. júl. 15. 14:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem automatikus, hogy a tobbsegnek igaza van.

Igaza van mindenkinek itt, mindenki sajat szemszogebol nezve.

Lehetne vitazni orok eletig, hogy ki a hibas itt.

A lany nem tul szep stilusban irt, ez mar eleg hiba, keves informaciobol ketsegbe vonta valaki joszandekat akit nem ismer, ez is hiba,

de a blogolo se azzal kezdte neki, hogy 18/L felreertesz engem,gyere uljunk le es beszeljuk meg, jo lenne ha elmondanad, hogy ertsem tisztan te miert es mibol gondolod ezt rolam stb.

(En ezt irtam volna, tudom en nem vagyok a blogolo,es nem is akarom kioktatni, hogy mit hogy csinaljon^^)

Tamado kijelentesre, tamado valaszokat kapott a kerdezo.

Logikus, hogy tovabb tamado stilusban folytatja, hisz vedekezik mint a sarokba szoritott allat, amire a valasz ujra a tamadas stb.

Ez meg csak mokuskerek ami automatikusan porog.

Es itt valoban tenyleg nem arrol van szo, hogy kinek van igaza, ki kerul ki nyertesen az ugybol, az 50 ember vagy az 1,hanem hogy, hogy tudunk egy maskepp gondolkodot megerteni.

Hogy jutunk kozos nevezore azzal, aki maskepp lat vmit.

Asszertiv viselkedes az ami szukseges ehhez.

Persze, ezek megint csak az en szemszogembol irodnak, amivel nem kell egyet erteni, lehet tamadni ezert, hogy nincs igazam mert.....stb.

Megertem, hogy nem lehet igazam mindig es mindenki szemeben.

En ezzel befejeztem az ide, es a blogra valo irkalast is, mert meddo vita az egesz, es igazibol ez csak a blogolora es a kerdezore tartozna.

Mi mas valaszolok csak belekontarkodok vagyunk.

Sziasztok, es csak bekesen tovabb!^^

2012. júl. 18. 10:05
 12/15 anonim válasza:
0%

Kedves Kérdező!

Nem igazán értem már a kérdést sem, mivel szerintem nem is kérdés, hanem vélemény nyilvánítás. :)

Így most én is ezt fogom tenni.

Szerintem semmi elítélendő nincs abban, amit Gábriel felajánlott. Mert ez egy felajánlás, nem más. Mivel azt írtad régóta olvasod a blogját, amiből a mögötte lévő embert is meg lehet ismerni, nem is értem hogyan merülhetett fel benned ez a gondolat.

De hát nem vagyunk egyformák, ettől kerek a világ. :)

2012. júl. 18. 19:57
 13/15 anonim válasza:
0%

Az hogy valaki ilyen rossz helyesírással és ilyen stílusban (és nem érdekel hány éves vagy, 18 évesen elméletileg már leérettségiztél vagy nemsokára fogsz, ergo ÉRETT vagy és igenis oda kell figyelned mi ömlik ki a szádból) ír, érthető mert a számítógép előtt ülve mindenki bátor. Élőben gondolom meg se merne nyikkanni.

Viszont nem értem mi miért legyünk elnézőek vele szemben és értsük meg az ő szemszögét...de ő meg se próbálja a blogíróét. Utálom mikor elvárják hogy én mindig marhára megértő meg empatikus legyek, de más meg kígyót-békát mondhat.

Ahogy már valaki fentebb írta viszont...ha valami nem tetszik, piros gomb jobb oldalt, gépen POWER gomb és meg van oldva a probléma.:)

Korea fanok...ez meg egy vicc...:)

2012. júl. 19. 19:05
 14/15 anonim válasza:
22%

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Hát ezen kicsit nagyobbra nyitotam a szemem és kicsit röhöghetnékem volt, amikor a korát és a nemét is tisztázta. Értebb gondolkodásnak kéne lenni, ajánlom, hogy ne nézd anyit a tv-t és ne reagálj túl olyan dolgot mint pl. egy tök idegen felajánlja, hogy küld neked vmilyen ajándékot külföldről és kikell fizetned.

És melesleg, hogy válaszoljak a mért ír blogot kérdésedre, mert neki úgy tetszik. És vmi olyat is írtál, hogy képeket meg a véleményét osztja meg az milyen hude rossz. Csak, hogy megvilágosodj képnélkül az, amit ír nem lenne értelmes és ha már szeret fényképezni mért ne ossza meg másokkal. A másik meg, hogy még szép, hogy a saját véleményét írja a saját blogjába. Egyáltalán nem nagy képü.Én hangosan szoktam nevetni a pojénjain.

Melesleg, ezzel segít tisztábban látni Koreát.

Kérlek ne fikáz hanem gondolkodj.

Az az a dolog, amikor csöndben magadba szálsz és rájösz, hogy mekkora baromság másokat "lejáratni"(ami nem sikerült).

Jó elmélkedést!!

2012. aug. 4. 21:24
 15/15 anonim válasza:

Kedves Váraljay Gabriel!

1, Milyen érdekes, hogy ebből a kérdésből rögtön magadra ismertél, holott se a neved, se a blogod címe, se semmi olyan konkrétum nem volt említve, amiből kizárólagosan ki lehetett volna következtetni, hogy rólad van szó...

2, "- Add fel mindent ami stabilnak látszott az életedbe, munkahelyet, vállalkozást.

- Hagyd a családod és a barátaidat otthon.

- Csak a kíváncsiság és a szenvedély vezéreljen.

- Indítsd egy blogot, de saját tárhellyel és domain névvel (22 ezer forint / év) "

Ezek közül téged egyikre se kötelezett senki. :D Te hoztad magad abba a helyzetbe, hogy nehezen élsz meg. Keveredj is ki belőle önerőből. De ahelyett, hogy kiemelnéd a válaszodban, milyen tiszta, átlátható szempontok szerint képzelted az adakozást, agresszív stílusban fényezed magad ország-világ előtt.

Hála Istennek nem ismerem a blogod, nem is olvasom, mert kétkedve fogadnék tőled bármely külföldi országról szóló információt, de remélem, a kérdés kiírása óta eltelt másfél évben abbahagytad az adománykérést, vagy kiraktad az adakozók nevét a pontos összeggel, és adózol utána.

Hogy szimpatikus nem lettél ezzel a hozzászólással, és ha véletlen odatalálnék a blogodra, direkt bezárnám az egészet, az viszont teljesen biztos. Ennyit arról, amit te "reklámnak" nevezel. Ez az "érv" a gyenge emberek menedéke, akik nem tudják az igazukat alátámasztani.

2013. dec. 11. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!