Szerintetek jóba lehetünk még vagy esetleg még barátnő is lehet?
Tehát az történet az hogy, vagy 1 lány 15 éves én 19 éves srác vagyok. Kb lassan 1 éve ismerjük egymást még a ismerkedés elején megbeszütük hogy barátok leszünk és semmi több. Ez idő alatt annyira jóba lettünk hogy szinte a testvérének tekintett és én is őt. Ezzel nem lenne semmi baj csak barát, de ha 2-en vagyunk. Akkor szinte elég sok mindent enged ami a barátságba nem tartozik bele. (PL:simogathattom a combját meg ilyenek) A lényeg az hogy emúlt 2-3 hónapba elég sokat veszekedtünk. Közelte velem "utál engem nem akar velem beszélni és nem vagyunk barátok" De viszont ennek ellenére még is beszél velem de ezeket a dolgokat még mindíg engedi amit fent emelítettem.
Mai nap volt egy találkozó a haverokkal amikor 2-en voltunk egész jól elvoltunk meg miden de amikor jöttek a többieket akkor mintha ott se lettem volna rám se nézett szinte.
Az 2-3 hónapban én is elég sokat változtam rossz írányba
Megpróbáltam össze szedni a lényeget de ha leírom az egész történetet akkor könyvet írhatnák.
Furcsa történet.Ilyenről se hallottam még hogy valakik csak barátok de a lány engedi hogy a fiú simogassa a combját...
Ha akart volna valamit akkor úgyis lett volna valami köztetek,egyébként eléggé zavaros a történet.Lehet nem meri mondani hogy ne simogasd a combját,de az biztos hogy nem akar tőled semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!