Be lehet valahogy sötétíteni a szemem színét vagy esetleg még fog sötétülni? Többi lent!
Figyelt kérdés
nagyon halvány barna a szemem és szeretném valahogy be sötétíteni lehet hogy butaság de nagyon szeretném valahogy hogy sötétebb legyen mert így nagyon nem tetszik meg mindenki mondja hogy milyen fura a szemem színe mert nem merik mondani hogy csúnya de én és anyum is azt gondoljuk hogy elég ronda. De ha valami olyat is tudtok hogy a pupillám nagyobb legyen akkor azt is írhatjátok. De ne olyat írjatok hogy menj sötétre és akkor nagyobb lesz a pupillád.2012. júl. 14. 20:08
1/3 anonim válasza:
Drogozz be, az is kitágítja.:D Kontaktlencsén kívül nem hinném, hogy segíthet bármi is, legfeljebb az idő, ami kiszámíthatatlan.
Fantáziám képességeit meghaladja egy halványbarna szemszín lefestése, tekintettel fordulva erre linkelnél képet róla?:D
2/3 A kérdező kommentje:
a saját szememről nem tudok képet linkelni mert piros lesz fényképező töl de egy linket küldök ami hason lit az én szem színemhez végül is szép a szem színem de az arcomhoz apszolut nem illik és nagyon rosszul nézek így ki. már vettem fel kontaklencsét azzal meg néztem nagyon jól áll de nem szeretnék kontaklencsét hordani :S [link] egy picit még halványab :D a szemem
2012. júl. 14. 20:46
3/3 anonim válasza:
Magyarán egy zöldes hibriddel van dolgunk ('hazel'-lel, amcsi néven). Enyém is hasonló, mégsem jelezték még, hogy csúnya lenne, épp ellenkezőleg, folyton rácsodálkoznak a beskatulyázhatatlanságára. Emiatt ne fájjon fejed.:D Különben sem tudok pigmentsokszorosító módszerről, ergo lencse avagy elfogadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!