Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a fene tortenik Szekesfeher...

Mi a fene tortenik Szekesfehervaron? Mi ez a szag?

Figyelt kérdés
Ma reggel arra keltem, hogy a szobamba dol be a lotragya-szag a nyitott erkelyajton, iszonyatosan budos. Felhivtam edesanyamat, gondoltam, o alkotott valamit, de azt mondta, ahol o dolgozik (a varos egy tavolabbi pontjan) is erezni a szagot. Tudja valaki, mi ez? Baromi budos, kiszelloztetni se tudom, mert hat kintrol jon be...
2009. júl. 13. 08:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
merre lax?..felénk nem érződik..interspar
2009. júl. 13. 08:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Az Intersparnal lakom, a munkasokat is hallom panaszkodni a tetorol. Anyam meg az orszagalmanal dolgozik...
2009. júl. 13. 08:22
 3/6 anonim ***** válasza:
32%
Felénk se érezni(kalocsa)
2009. júl. 13. 12:35
 4/6 anonim ***** válasza:
én is érzem (dunaujv) xD
2009. júl. 13. 13:26
 5/6 anonim ***** válasza:
jaaj óbudán is van egy szörnyű szag.. az északi összekötőnél, meg nálunk a csónakház utcában is.. valami vegyszer, vagy égetnek valamit, nem tudom, de szörnyű. :\ most épp nem érzem mondjuk...egy nap igen, egy nap nem..
2009. júl. 13. 16:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Del fele mar kiszellozott a szag... Csak azert kerdeztem, mert ugye anyamnal is lehetett erezni, meg itt is eleg penetrans volt a buz, es mar megijedtem, hogy az egesz varost ellepte :D
2009. júl. 13. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!