Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Naplót írok fiú létemre ez...

Naplót írok fiú létemre ez nem ciki? A többi lent.

Figyelt kérdés
Már lassan 7 hónapja írom mindennap...nagyon szeretem visszaolvasni ami régen volt...azon nem gondolkodom, hogy hová dugjam el, mert van egy szekrényem itthon ami le van lakatolva úgyhogy :) kort és nemet is írjatok 13/F

2012. júl. 13. 09:31
 1/5 Antimod ***** válasza:
Nem ciki, egy időben én is írtam naplót. Szeretnék néha visszakeresni benne dolgokat, nagyon érdekelne, hogyan fejlődött a személyiségem az évek során. De mindig is féltem attól, hogy valaki elolvassa legféltettebb titkaimat, így sosem szántam el magamat rá hosszú távon, az értelmetlen dolgok lejegyzését pedig hamar abbahagytam.
2012. júl. 13. 09:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen tényleg nagyon jó visszaolvasgatni, de nekem egy lakatos szekrényben van amint már mondtam, így nem félek, hogy beleolvasnak. :)
2012. júl. 13. 09:46
 3/5 anonim válasza:

Mért lenne már ciki? :D max nem mondod el senkinek és kész. Fényképeket is azért csinálunk, hogy később visszaemlékezzünk, és lássuk mennyit változtunk (részben ezért). És ciki a fényképezés? Nem ciki emlékeket csinálni :) ha tényleg senki sem tud róla, akkor meg nem tök mindegy? :)

15/L

2012. júl. 13. 09:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem ciki, hanem kifejezetten hasznos. Fejleszti a kifejezőkészséget, segít nagyobb rálátást nyerni saját magadra. Elektronikusan írd, úgy nem kell félni. Feltöltheted valahova, vagy levédheted jelszóval az adott fájlt.
2012. júl. 13. 11:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem ciki.Én is írtam régen,amit a tesóm mindig elakart olvasni és egyszer megláttam,hogy a naplómat próbálja olvasni csak nem jött össze neki,mert titkos írást használtam XD Régen még jól elvoltam a napló írással,de nem hiszem,hogy bármikor is írni fogok már
2012. júl. 13. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!