Naplót írok fiú létemre ez nem ciki? A többi lent.
Figyelt kérdés
Már lassan 7 hónapja írom mindennap...nagyon szeretem visszaolvasni ami régen volt...azon nem gondolkodom, hogy hová dugjam el, mert van egy szekrényem itthon ami le van lakatolva úgyhogy :) kort és nemet is írjatok 13/F2012. júl. 13. 09:31
1/5 Antimod válasza:
Nem ciki, egy időben én is írtam naplót. Szeretnék néha visszakeresni benne dolgokat, nagyon érdekelne, hogyan fejlődött a személyiségem az évek során. De mindig is féltem attól, hogy valaki elolvassa legféltettebb titkaimat, így sosem szántam el magamat rá hosszú távon, az értelmetlen dolgok lejegyzését pedig hamar abbahagytam.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen tényleg nagyon jó visszaolvasgatni, de nekem egy lakatos szekrényben van amint már mondtam, így nem félek, hogy beleolvasnak. :)
2012. júl. 13. 09:46
3/5 anonim válasza:
Mért lenne már ciki? :D max nem mondod el senkinek és kész. Fényképeket is azért csinálunk, hogy később visszaemlékezzünk, és lássuk mennyit változtunk (részben ezért). És ciki a fényképezés? Nem ciki emlékeket csinálni :) ha tényleg senki sem tud róla, akkor meg nem tök mindegy? :)
15/L
4/5 anonim válasza:
Nem ciki, hanem kifejezetten hasznos. Fejleszti a kifejezőkészséget, segít nagyobb rálátást nyerni saját magadra. Elektronikusan írd, úgy nem kell félni. Feltöltheted valahova, vagy levédheted jelszóval az adott fájlt.
5/5 anonim válasza:
Nem ciki.Én is írtam régen,amit a tesóm mindig elakart olvasni és egyszer megláttam,hogy a naplómat próbálja olvasni csak nem jött össze neki,mert titkos írást használtam XD Régen még jól elvoltam a napló írással,de nem hiszem,hogy bármikor is írni fogok már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!