Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiú létemre naplót írok....

Fiú létemre naplót írok. Szerintetek nagyon gáz? Én nagyon szeretek bele írni és képeket ragasztani bele, nagyonn jó helyre dugtam. Van egy szekrényem amit lelakatoltam és odaraktam. Lésőbb nagyon jó visszaolvasni. 13/F (kort és nemet is írj

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretek bele írni és képeket ragasztani bele, nagyonn jó helyre dugtam. Van egy szekrényem amit lelakatoltam és odaraktam.Később nagyon jó visszaolvasni.

13/F (kort és nemet is írjatok)

2012. júl. 12. 18:40
 1/1 2xSü ***** válasza:

A bloggerek között sok fiú van, sőt lehet, még többségben is vannak. Tehát pusztán a napló vezetése nem gáz. Bár a fiúkra jellemzőbb, hogy nem titkolóznak, inkább nyilvános naplót írnak. Egy fiútól sem furcsa, ha kifejti az érzéseit, leírja a gondolatait. Nincs ezzel gond, tényleg jó utólag visszaolvasni. Nemcsak jó, de tanulságos is.

A lelakatolt szekrény az amit személy szerint kicsit furának tartok, de nem gáznak azért nem nevezném.

35/F

2012. júl. 12. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!