A csaj mindent felzabál. Mit tegyek?
Mit csináljak ebben a helyzetben?
Az öcsémnek van egy barátnője ,már nagyon régóta vannak együtt..sokszor meghívjuk őket magunkhoz!Csak az a probléma hogy a barátnőjének van egy rossz szokása ,hogy amit talál a lakásban kaját,innivalót mindent megeszik..egyszerűen jönnek hozzánk és a barátnő egyszerűen benyúl a hűtőbe és kb 20 perc alatt megiszik 2 l colát!Ha el mondom ezt neki hogy ez a problémám akkor megsértődik és többet nem jön az öcsém sem hozzánk..az öcsémmel sem tudok erről beszélni mert sajnálja nagyon a barátnőjét(mert ők sajnos nehéz anyagi körülmények között vannak,gondolom ezért csinálja ezt)én elhiszem hogy náluk nincsen cola,vagy csoki,vagy chips és én szívesen adok is neki de kb még a gyerekem elől is megeszi ha kirakom az asztalra a rágcsálni valót...most is holnap szeretnék kerti grill partit csapni..és külön venék nekik üditőt de semmi értelme mert kb fél órán belül megisszák aztán a többire is rájárnak...sajnos ez már nagyon bosszant,mert mi sem vagyunk milliomosok és amit szoktam vásárolni,ami van a htőbe azt az egész családnak veszem ami több napig ki kéne tartania..az öcsémnek nem mondhatom hogy a b.nőjét ne hozza ..mert én se mennék olyan helyre ahova a férjemet nem hívták meg..én meg is értem őket ..de azt nem tudom megérteni hogy ilyen jogon nyúl be a hűtőnkbe és vesz ki amit akar..meg állandóan az megy hogy amikor itt vannak akkor ő mindig azt mondja(evés után már félóra múlva is)hogy ő éhes..valami ötlet??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!