SztracsatElla kérdése:
Fiúk, lányok! Ti hogyan tanultátok meg könnyedén az angol igeidőket? Van valami használható tippetek, Saját tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 13:07
1/4 anonim válasza:
Vannak angol kisokosok, vagy Oxford nyelvkönyvek azokban is sok példa van és részletes magyarázat, összehasonlítások.
Ebből a könyvből elég jól meg lehet érteni. Rengeteg példa, gyakorlófeladat van benne.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már hallottam erről a könyvről, lehet, nem ártana tényleg besZerezni egyet
2012. júl. 13. 09:46
3/4 anonim válasza:
én az egész angolt egy nagyon egyszerű módon tanultam meg...zenékből. :D Pl. a szavakat, szókapcsolatokat, meg vannak ilyen kis hülye szokásaim hogy pl. a conditionalöket úgy jegyzem meg hogy van beyoncé- if i were a boy c. zenéje és akkor így...na mindegy nem tudom elmagyarázni. :D De szerintem az a legjobb, ha sokat olvasol, hallgatsz angol zenéket, meg filmeket nézel angolul, és akkor így megragad, hogy mi hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!