Lavguru kérdése:
A tescoban dolgoztam ott évekig hallottam majd mindennap egy számot ezt keresem most. Valaki?
Figyelt kérdés
A dal valószinü nem mostanában készült. Az előadó nő. A szám dobolással kezdődik,3 kisseb gyors bob hang. Majd utána hirtelen gyorsabb ütemű szintetizátor (nem túl vidám ritmussal). Utána közvetlenül selymes női hang következik. Az angol tudásom nem valmi erős ezért fonetikusan írom ilyesmit énekel a reflén előtt: Áj lájk dö kájlő pőszön háj, Ven áj ken fláj.Tudom a:When I can fly, azt jelenti mokor repülök de ezt beirva a you tube-ra mindig valami : I believe i can fly cimű számot dobott ki. A reflén pedig:So wricked now the feeling out to take me . So my heart, simple pass for aneddenly, please go o come to way. Mi ez a szám?2012. júl. 12. 12:53
1/3 anonim válasza:
Nem Cleo Sol ft. Gappy Ranks - High?
2/3 anonim válasza:
Jaj, ezen a "Áj lájk dö kájlő pőszön háj, Ven áj ken fláj"-on behaltam. :D
3/3 A kérdező kommentje:
Szia! Szerintem is haláli.Akárcsak a Bikicsunáj....Csak még a bikicsunáj egy általa nagyon jól ismert előadót játszott el a produkciójával,én sajna jelenleg egy számot címet keresek ugyanigy.
Tudom égő....de ha netán tán meg lesz a szám már ugyis mindegy lesz. :)
2012. júl. 12. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!