Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehet szemüveget adományo...

Hogy lehet szemüveget adományozni?

Figyelt kérdés
Megválnék használt szemüvegeimtől, elég magas dioptriájúak és nagyon drágák voltak, viszont én már nem tudok mihez kezdeni velük. Korábban hallottam ilyen típusú szemüveg-gyűjtésekről Afrikába, de most nem találtam hasonlót. Tudtok ajánlani valamit?
2012. júl. 11. 16:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, szemüveget nem vesznek meg és nem is szabad odaadni senkinek. A logikát nem értem. Szerintem ez nagy pazarlás. Kérdezz meg egy karitatív szervezetet.
2012. júl. 11. 16:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem eladni szeretném, hanem odaadni, és nem hiszem, hogy ez tilos lenne. Ha valaki annyira rosszul lát, mint én (-7-9,5 dioptriás szemüvegeim vannak) az szinte semmit nem tud csinálni szemüveg nélkül. Én szerencsére mindig voltam olyan egzisztenciális helyzetben, hogy megengedhessem magamnak a pont megfelelő szemüveget a szemeim változásai során, így a korábbi szemüvegek már nem kellenek nekem, ez nem pazarlás.
2012. júl. 11. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!