Milyen szerelmes kiirást irjak ki msn re?
Figyelt kérdés
még nem jöttem össze a pasival de szeretnék vmi kedveset szépet kiirni neki hogy kívánom őt..totál belé vagyok zúgva (a pasi 20 én 15)2009. júl. 12. 00:18
1/1 anonim válasza:
legutóbb szerelmes voltam akkor azt irtam ki h "Imádlak imádlak imádlak..Csak h tudd és tudom hogy tudod hogy tudod (hogy szeretlek):D :D :D (L)"
rögtön a "szerelmem" irt nekem hogy remélem rólla van szó a kiirásomban és hogy tudja..észrevette persze elősször csak viccből:D
és öszejöttünk gyönyörű 6 hónapot "okozott" nekem azóta meg még mindig imádjuk egymást de csak legjobbbarátként:D
de azt teccett hogy amig mindenki felfogta a kiirásom addigra már összejöttünk..kb 30 perc volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!