Lehet e rakni tüzet a tilalom alatt a kijelöl tűzrakó helyeken?
Figyelt kérdés
Végig olvastam nagyrészt az erre vonatkozó törvény rendeletet, de valahogy erre nem térnek ki benne vagy csak én nem találtam meg benne. Kérlek segítsetek 7végén túrázni szeretnénk és a túrából nem nagyon hiányozhat a szalonna sütögetés sem. :D2012. júl. 10. 12:35
2/3 anonim válasza:
Amíg a tűzgyújtási tilalom van érvényben,addig sehol nem lehet tüzet gyújtani még a kijelőlt helyen sem. hiszen nem viccből van tűzgyújtási tilalom a 40 fokos melegben.
3/3 anonim válasza:
Köszönöm a privát üzenetet. De szerintem magadtól is rájöhettél volna a válaszra... Józan paraszti ész. Na se baj. Egy hülyével több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!