Hogyan találhatnám meg az ismerősöm? Részletek lent. (volt osztálytárs)
Figyelt kérdés
Fb-on.iwiwen nincs fent.Ellenzi az illető. Pedig 28 éves fiatal. Az email cimét tudom,de a rendszer visszadobta mailer daemonnal.(ismeretlen cimzett). A postai cimét tudom,de nem szeret irni az illető.(diszlexiás,s egyébként is amit ir az olvashatatlan.) Kb 1-2óra alatt tudnám meglátogatni,mert nem Pesten lakik.Tudom hol lakik,többször voltam is nála,lehet meg kellene látogatnom? Régebben irt egy emailt,de azt meg kitöröltem.Abban volt az új telefonszáma. Mit tegyek?2012. júl. 10. 09:52
1/6 Ria6 válasza:
Írj neki egy levelet amiben megadod a tel számodat és kérd meg hogy vagy hívjon fel vagy irjon egy üzit a tel számával hogy tud keresni őt.
2/6 A kérdező kommentje:
Én is ilyenre gondoltam. De a párom szerint gáz igy felvenni a kPCSOLATOT..
2012. júl. 10. 10:10
3/6 anonim válasza:
Ha tudod hol lakik látogasd meg.
4/6 anonim válasza:
Szerintem nem gáz párodnak elvont elképzelesi vannak mi gáz.
Lehet örülni fog ha írsz email képet küldj magadról hátha nem emlékszik rád.
5/6 A kérdező kommentje:
Rám nem emlékezni?:D:D:D Elég emlékezetes volt a mi kapcsolatunk...(Belepirulok ha csak rá gondolok..)
Azért gondolja hogy gáz,mert házasok vagyunk s van már közös gyerekünk.Amikor még pocakban volt,akkor találkoztunk utoljára.
2012. júl. 10. 11:22
6/6 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a számát:) Már csak a bátorságot kell összeszednem hogy irjak neki...
2012. júl. 10. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!