Nagyapám énekelt anno nekem mindig egy dalt. Nem találom és nem tudom tovább. Valaki ismeri esetleg és tudna segíteni?
Figyelt kérdés
Nagyapám énekelt anno nekem mindig egy dalt. Valahogy így hangzott: "Az Úr Jézus rózsás kertje, rózsákkal van beültetve. Úgy szereti mindegyiket és tudja a neveiket, ó mi szép, ó mi jó . " Illetve: "Nagypapa, nagymama, hozzám jöjjetek, téged hív téged vár még ma jöjjetek. Istenfélők jöjjetek adjátok át szívetek, Jézus hív, Jézus vár, még ma jöjjetek . " Nem találom és nem tudom tovább. Valaki ismeri esetleg és tudna segíteni?2012. júl. 9. 22:58
1/1 SurányiPéter válasza:
Az első ének szövegét bemásolom:
Az Úr Jézus rózsáskertje,
Rózsákkal van beültetve,
Úgy szereti mindegyiket,
És tudja a neveiket,
Ó mily szép, Ó mily szép!
Oly gyönyörű az éneke,
Ha felhangzik ez akárhol,
A menny a földre lehajol.
Az a sok kicsi szívecske,
Amelyekben a hit teljes,
A szeretet tökéletes,
Ide nem tudok kottát becsatolni, de az is megvan.
Egy régi énekgyűjteményben, a "Gyermekek öröme"-ben biztosan megtalálja, de az nehezen elérhető:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!