Mondjatok véleményt a Józsefvárosi piacrol! Sokmindent lehet ott kapni?
Figyelt kérdés
nem oda valósi vagyok de ha joo elmennénk a napokban2012. júl. 9. 17:25
1/5 anonim válasza:
Ha besült nyomi vagy,akkor azért ne nagyon császkálj arra,mert pénz nélkül mégy haza,csak épp nem veszel semmit. :)
Nem a kérdezőre értettem,csak információt sugárzok.
2/5 anonim válasza:
rengeteg holmit lehet ott kapni, én már voltam , és ráadásul féláron veszed ott meg mint egy rendes ruházati boltban.
3/5 anonim válasza:
Viszont cserébe gagyit.de ha eredetit fogsz ki,az az év üzlete is lehet akár. :)
4/5 anonim válasza:
Szerintem kozel se olyan jo mint regen.
Regen nagyobb volt, tobb volt a valasztek igy jobb dolgokat is vehettel olcsobban mint a boltban, mondjuk nem olyan olcson mit most.
En ugy nezem hogy nagyon az alja minoseg van itt, pedig azert anno lehetett szep pamut felsoket kifogni...
En inkabb maradok a teszvesznel tunci kis partyruhakat talaltam most is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!