Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti miről szoktatok beszélgetni...

Ti miről szoktatok beszélgetni, ha megismerkedtek valakivel?

Figyelt kérdés
Ti miről szoktatok beszélgetni,ha megismerkedtek valakivel? (a másik nemből) és nem is vagytok már rég óta ismerösök, de azért már nem jók az olyan kérdések mint pl. Hogy hívnak? Hány éves vagy? stb.

2012. júl. 8. 17:36
 1/7 anonim ***** válasza:

A másik életkorát nem illik firtatni.

Egyébként az időjárásról, mostanában történt eseményekről...

2012. júl. 8. 17:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Zenékről, filmekről, vagy mondok dolgokat, amik történtek velem...
2012. júl. 8. 17:43
 3/7 A kérdező kommentje:
amugy 14 éves vagyok
2012. júl. 8. 17:49
 4/7 anonim válasza:
Ha még nem igazán ismerjük egymást, akkor megpróbálok valami közös témát felhozni, amiről mindketten beszélhetünk, például ha osztálytársak vagyunk akkor a suliban történtekről, ha mondjuk a szomszédban lakik akkor az utcai pletykákról stb stb érted :)
2012. júl. 9. 10:50
 5/7 anonim válasza:

hát ez magától jön találtok egy közös témát a másikkal és abból jön a következő és a következő...

amúgy fiú/lány vagy? (én is 14 vagyok)

2012. júl. 10. 21:43
 6/7 A kérdező kommentje:
lány vagyok
2012. júl. 11. 20:54
 7/7 Limka válasza:
Nekem van egy fiú aki bejön...de mindig vagy elhibázom,vagy csak nevetek mert nem merek beszélni...De amúgy ezeket a dolgokat a sors hozza össze :)
2012. júl. 13. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!