Vettem egy Samsung AQV09KBBN klímát nem hűt eléggé! Miért?
Kint volt a szakértő Ő azt mondta BŐVEN elég ide. Nagyszoba egybenyitott konyha kisszoba max 38 m2. Namost ez nem viszi le 29 foknál jobban a hőmérsékletet. 4 óra alatt 3-4 fokot ment le csak a nagyszobába! Mi a baj? Benne vagyok a három napban, azt is hallottam, hogy mivel inverteres több idő/akár egy nap is/ kell neki. Igazoljatok ugye hogy ez nem igaz?!!!
A szomszédnak tíz perc alatt lehűti a lakást egy másik Samsung klíma. Még benne vagyok a három napban, és nagyon kérlek segítsetek!
Nézd meg hogy a kifújt levegő 10 fok körül legyen .
Inverteres maxon dolgozik még el nem éri a kívánt hőmérsékletet majd utánna visszaszabályoz.
Persze nézd meg a falakat milyen forrók mert úgy működnek mint egy fűtőtest és még lehűtik sok időben telik, de nézd meg azt is hogy a hideg lefelé megy merre van hőveszteség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!