Hogyan tudok létrehozni egy szerveződést, kezdeményezni egy csoport kialakítását, mondjuk a környezetszennyezés visszaszorítására? Hol kell kezdenem? Hol kell tagokat gyűjteni, hogy szokott ez menni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 20:30
1/3 anonim válasza:
Szeretném, ha tudnád, hogy komolyan kérdezem, nem kötözködni akarok: miért új szervezetet akarsz létrehozni? Keress olyat, ami jól működik, segítsd őket, és ha jól működsz, az összefogásotoknak több értelme lesz, mintha csinálsz egy sokadik szervezetet. Sok sikert!
2/3 A kérdező kommentje:
Igazad van, azóta utána néztem ennek a neten.
Konkrétan arra gondoltam, hogy mondjuk a kis városkámban hogy lehetne az embereket biztatni, rábírni, hogy szelektíven gyűjtsék a hulladékot, vagy kevesebbet autózzanak, vagy klímaberendezés vásárlása helyett szigeteljék le a házukat?
Köszi a válaszodat!
2012. júl. 7. 21:07
3/3 anonim válasza:
1. vagyok. Hát, így árnyaltabb a helyzet, ha a dolgot a saját településeden élőkhöz szeretnéd eljuttatni, de szerintem így is érdemes lenne becsatlakozni egy nagyobb szervezethez tagszervezetként. Lehet, h macerásnak tűnik, de ha jó szervezetet találsz, akkor az ő tapasztalataikat átvéve egy csomó hibát elkerülhetsz, amiket ők már elkövettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!