Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudok létrehozni egy...

Hogyan tudok létrehozni egy szerveződést, kezdeményezni egy csoport kialakítását, mondjuk a környezetszennyezés visszaszorítására? Hol kell kezdenem? Hol kell tagokat gyűjteni, hogy szokott ez menni?

Figyelt kérdés

2012. júl. 7. 20:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Szeretném, ha tudnád, hogy komolyan kérdezem, nem kötözködni akarok: miért új szervezetet akarsz létrehozni? Keress olyat, ami jól működik, segítsd őket, és ha jól működsz, az összefogásotoknak több értelme lesz, mintha csinálsz egy sokadik szervezetet. Sok sikert!
2012. júl. 7. 20:48
 2/3 A kérdező kommentje:

Igazad van, azóta utána néztem ennek a neten.

Konkrétan arra gondoltam, hogy mondjuk a kis városkámban hogy lehetne az embereket biztatni, rábírni, hogy szelektíven gyűjtsék a hulladékot, vagy kevesebbet autózzanak, vagy klímaberendezés vásárlása helyett szigeteljék le a házukat?

Köszi a válaszodat!

2012. júl. 7. 21:07
 3/3 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Hát, így árnyaltabb a helyzet, ha a dolgot a saját településeden élőkhöz szeretnéd eljuttatni, de szerintem így is érdemes lenne becsatlakozni egy nagyobb szervezethez tagszervezetként. Lehet, h macerásnak tűnik, de ha jó szervezetet találsz, akkor az ő tapasztalataikat átvéve egy csomó hibát elkerülhetsz, amiket ők már elkövettek.
2012. júl. 9. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!