Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szép névnek tartod a Vivien,...

Szép névnek tartod a Vivien, Vivi nevet?

Figyelt kérdés
Találtok benne valami különlegeset?hogy tetszik nektek?
2009. júl. 10. 20:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%
Szép név csak kicsit irritál legbelül
2009. júl. 10. 21:35
 12/18 anonim ***** válasza:
90%

Pár info a Vivien névrol: a Viviána angol változata.

VIVIÁNA

- latin eredetű; jelentése: eleven, élő.

2009. júl. 10. 21:37
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szép név. :)
2009. júl. 10. 21:41
 14/18 A kérdező kommentje:

elöszörisköszi mindenkinek:)

hmm hogy miennek is tartomm magam..igazábol szeretek pörögni meg minden..nem kényes név ugygondolom:)szerintem illik rám amugy:)...ugyvolt hogy fiú leszek..ezért..patrik lettem volna:))így lett a 2.nevem Patrícia..hát anyumnak volt egy babája aki Vivien volt..azthiszem igytörtént valahogy:)nekemjonévamugy:)

bár aki irta hogy bár vivi lenne..ne busuljon..minden névben van valami név...amugy meg minden jot a kisbabához:)köszi még 1x:))

2009. júl. 10. 21:45
 15/18 anonim válasza:
Igen, nekem ez az egyik kedvenc nevem !!
2009. júl. 23. 05:17
 16/18 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon változó. Aki ismer ilyen nevű személyeket, az azonnal azonosítja, pedig én például egy csendes, vidám Vivien vagyok, de ismerek olyat, aki nagyon pasizós,habzsolja az életet, amivel semmi baj nincs, csak pont az ellentétem. Mégis egyezik a nevünk. Én amúgy szeretem.:)
2010. jan. 4. 23:47
 17/18 anonim válasza:
Szia! Én is Vivi vagyok ;) hát nekem nagyon tetszik:) és szerintem nem minden Vivien túlsminkelt ribi aki lenéz másokat meg ilyenek.... Én inkább úgy írnám le ezt a nevet (magamat) h energikus, jó humorú, kedves.. aki szeretni nagyon tud de ugyan akkor utálni is :(
2011. aug. 7. 20:28
 18/18 anonim ***** válasza:
JANÓ VIVIENT HALÁLRA UJJAZNÁM BÉBYKÉM EGY WHORE BÉBI
2012. jún. 1. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!