Ilyen kategória nincs. Nekem ami a legjobb, másnak meg vacak. Szóval a kérdés rossz.
Azért válaszolok: Donnie Darko
szia
sokfajta van ami nekem jó
sok ami másnak
ha azt kérdezed nekünk mik tetszenek vagy tetszettek akkor az én válaszom top 5 :
Életrevalók
Battleship
Battle LA
Cloverfield
District 9
én ezeket szeretem más meg a Gyűrűk urát meg ponyvaregényt...nem lehet általánosítani...
Neked mi a legjobb film?
A LEGJOBB film az azt jelenti, hogy jók a színészek, a rendező, nem csak hogy jó a történet vagy helyes a főszereplő. Szóval a kérdés nem azt jelenti, hogy mi tetszik nektek a legjobban, hanem szerintetek mi van nagyon jól megcsinálva, jó színészek, jó rendező, jó történet, stb.
A LEGJOBB filmek egyike biztosan a Titanic. Jók a színészek, a rendező, a történet, a zene, minden.
Jó még a Mamma Mia!, a Kedves John!, stb. A Kedves John! nagyon szép történet.
Viszont az én kedvenc filmem, ha a kérdező így értette a kérdést, A lány és a farkas.
Ne fárasszatok már könyörgöm! A legjobb filmek egyike a Titanic? Az a buta, nyálas, ízléstelen, fos? Megmondjam nektek hogy szerintem mi mondjuk a 10 legjobb film? Összedobok egy toplistát gyorsan! Lehet ha átgondolnám kicsit más lenne, de csak nagyjából, hogy lássátok, hogy szerintem mi a jó! Egyébként a legjobb (ami a kérdés volt) az nem változna) Itt van:
10. A hullám (2008)
9. A keresztapa (1972)
8. Rekviem egy álomért (2000)
7. Az elefántember (1980)
6. Gran Torino (2008)
5. Mechanikus narancs (1971)
4. A profi (1981)
3. Ponyvaregény (1994)
2. Taxisofőr (1976)
1. Száll a kakukk fészkére (1975)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!